Oman äänen äärelle

Verkkokurssi sinulle joka kaipaat tukea elämän käännekohtaan, muutokseen tai sisäiseen myllerrykseen

Ilmoittaudu mukaan! (69 €)

Kurssi on sinulle joka...

Tunnet että elämä kutsuu sinua muutokseen, mutta et tiedä mitä se oikein konkreettisesti on. 


Olet jo jonkun aikaa väsyttänyt itseäsi erilaisilla addiktioilla kuten: erilaiset suorittamisen muodot, läheisriippuva käyttäytyminen, treenin ja ruuan pakonomainen kontrollointi, työnteko, yms.


Et ihan löydä paikkaasi mistään, et oikein kuule itseäsi.

Tunnet, että jokin ei ole ihan hyvin, mutta et oikein tiedä mikä (ja usein koet tästä huonoa omaatuntoa).

Elämässä on ollut hiljattain joku kriisi josta haluat eheytyä ja toipua.
 

Pinnan alla tuntuu levottomuus ja vaikeus olla itsensä kanssa.

Koet että et uskalla luottaa itseesi.

Energiasi on kulunut pitkään jonkun toisen tai toisten muuttamis yrityksiin, siinä onnistumatta.

Kurssin tiedot

Kurssi alkaa: 22.11.2018

Hinta 69 €

Kurssi kestää 7 viikkoa. Saat viikon välein uuden kurssimateriaalin kurssialustallesi, josta sähköposti muistuttaa

Kaikki kurssimateriaali jää käyttöösi, joten voit käydä kurssia tietysti vaikka joka toinen viikko, jos sellainen tahti tuntuu sinulle paremmalta.

 

Kurssi sisältää

  • Viikoittaisen äänitteen sen viikon teemasta (kesto n. 30-40min)
  • Lukupaketin
  • Kirjoitusharjoituksia itsereflektioon
  • Esimerkkejä kurssilla käsiteltävistä teemoista: Esteet itsensä kuulemiselle , addiktiot,  omien rajojen tutkiminen, omiin tarpeisiin tutustuminen, elämän muutos sykli, arkinen itsensä kuuntelu

Syvällistä itsetuntemusta

Oman äänen äärelle on kurssi on itsetuntemuksen matka, joka on hyvä ottaa tosissaan, mutta ei tietenkään liian vakavasti.

Oman äänen kuuleminen ja siihen luottaminen tuo tervettä itsekunnioitusta, kykyä olla itsensä puolella ja tehdä elämässä valintoja jotka ovat sinulle tärkeitä ja tosia.

Kurssi ei ole välttämättä helppo. Käymme läpi aiheita, joiden katsominen ei ole aina mukavaa. Mutta näiden teemojen rohkea mutta lempeä katsominen tuo elämään ymmärrystä ja hyväksyntää.

Jos elämä tuntuu nyt hyvältä ja tasaiselta, etkä aidosti koe minkään elämässäsi kaipaavan muutosta, kurssi ei ole tässä kohtaa luultavasti hyvä. Kurssi on hyvä silloin, kun tunnet pinnan alla hämmennystä, etsit suuntaa tai elämäsi on jo konkreettisesti muutostilassa.

Tervetuloa oman äänesi äärelle

Varaa mukaan avoin mieli, herkkä sydämesi, ihana muistikirja ja rohkeutta olla itsellesi rehellinen

Kurssin ohjaa Eevi Minkkinen

 
Eevillä vuosien kokemus ihmisten parissa työskentelystä ohjaajana ja kouluttajana, mutta luontaisesti suurin opettaja on oma elämä. Eevin suhtautuminen itsetuntemustyöakentelyyn on syvä ja inhimillinen, mutta ei todellakaan ryppyotsainen. Eevin mielestä arki on paras, mutta ei suinkaan helpoin opettaja.

Eevillä on elämässä takana muutama radikaali vaihe, jossa oman äänen kuulemista todella kysyttiin.Syömishäiriöstä ja läheisriippuvuudesta toipuminen sekä parisuhde kriisit ovat pistäneet Eevin kuulemaan rehellisemmin itseään. Eevi tietää mitä tunteita ja vaiheita vaikeat elämän vaiheet sisältää sekä haluaa sydämestään jakaa omalla tiellään kohtaamaan tienviittoja. 

Eevi rakastaa luonnossa liikkumista, kokkausta ja syömistä, aikaisia aamuja ja nukkumista. Eevin sydäntä lähellä ovat lisäksi perhe, ystävät, lukeminen ja ihmisyyden tutkiminen.

Ilmoittaudu tästä
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.